Jouw partner in de veranderende wereld van mondzorg; wij vinden de juiste professionals

Zodra je een openstaande vacature hebt, zie je liever dat die functie gisteren nog vervuld werd. Dat begrijpen wij. Maar natuurlijk niet ten koste van de kwaliteit. Kortom, je wil zo snel mogelijk de allerbeste mondzorgprofessional voor jouw vacature aannemen.

Van de bemiddeling van tandartsen, mondhygiënisten, praktijkmanagers, tandtechnici, tandartsassistenten tot management en commercie binnen de mondzorg. Wij vinden de juiste professional!

Wij kennen de markt door en door; waar jarenlange ervaring en liefde voor het vak samenkomen

Derrick, oprichter Dental Recruiters, heeft jarenlange ervaring als tandtechnicus, account- en praktijkmanager. Hij weet waar hij het over heeft en kent de veranderende wereld als geen ander. Gedurende zijn volledige loopbaan heeft Derrick een gigantisch netwerk opgebouwd in de mondzorgwereld en begrijpt hij de markt.

We kijken verder dan de match op het eerste gezicht

Soms lijkt een match tussen organisatie en werknemer perfect te zijn op papier. Maar dan komt het stukje persoonlijkheid om de hoek kijken. Verwachtingen voor de toekomst. En carrièreperspectief. Wij zijn van mening dat alleen een match, met het oog op de lange termijn, een goede kans van slagen heeft. Natuurlijk kunnen we de toekomst niet voorspellen, maar we willen ervoor zorgen dat je niet alleen op cv de beste professional aanneemt. Maar júíst de persoonlijkheid moet goed aansluiten. Uiteindelijk zijn de mondzorgprofessionals die bij jou werken hét visitekaartje van jouw organisatie.

Zo gaan we te werk

Zodra je contact met ons opneemt om de werving- en selectieopdracht aan ons uit te besteden, starten we met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek vragen wij je het hemd van het lijf over wie je zoekt en de organisatie. Alleen zó kunnen wij een haarscherp profiel samenstellen. Zodra wij dat gedaan hebben ziet de werkwijze er als volgt uit:

  1. Schrijven van de vacaturetekst 
  2. Plaatsen van de vacature op de website, social media en diverse vacaturebanken 
  3. Searchen in diverse databases 
  4. Interviewen van potentiële kandidaten binnen én buiten ons netwerk 
  5. Profielen opstellen, waarna we deze aan je voorleggen 
  6. Plannen van gespreksronde(n) en of meeloopdag(en) met de kandidaten 
  7. Plannen van contractbespreking praktijk

Dáárom Dental Recruiters

✓ Jarenlange (praktijk)ervaring als gediplomeerd tandtechnicus, praktijkmanager en praktijkhouder
✓ Brede kijk
✓ Meedenkend en adviserend
✓ Concurrerende tarieven

Op zoek naar professionals in de mondzorg? Schakel vandaag nog met ons

Schakel vandaag nog onze hulp in bij jouw zoektocht naar de juiste mondzorgprofessional. Neem contact met ons op, zodat we zo snel mogelijk in actie kunnen komen.
Copyright © 2022 Dental Recruiters   |  Sitemap   |  Disclaimer
Dental Recruiters gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.