Een nieuwe baan in de mondzorg: Dental Recruiters staat voor je klaar

Zodra je op zoek gaat naar een nieuwe baan in de mondzorg, wil je er zeker van zijn dat dit de juiste stap is. Een stap die aansluit bij jouw wensen en behoeften voor jouw carrière op zowel de korte als lange termijn. Hoe fijn is het dan om een sparringpartner te hebben die jou hierbij kan helpen. Wij staan voor je klaar.

Welke functies wij zoal bemiddelen? Denk aan de functie van tandarts, mondhygiënist, praktijkmanager, tandtechnicus, tandartsassistent tot management en commercie binnen de mondzorg.

Stappenplan; hoe het werkt

Stap één in het proces is dat je solliciteert op één van de vacatures óf een open sollicitatie doet. Vervolgens screenen wij jouw profiel zorgvuldig. Zien wij een match met de vacature of een andere baan, dan nodigen wij je uit voor een intakegesprek. Vanaf dat moment ziet het stappenplan er als volgt uit:

  1. Wij leggen jouw gegevens, inclusief het gespreksverslag van onze kennismaking, voor aan één of meerdere opdrachtgevers waar wij de match bij zien.
  2. Ziet óók de opdrachtgever een match, plannen we direct het eerste kennismakingsgesprek tussen jou en de opdrachtgever.
  3. Is er na de kennismaking nog steeds sprake van een match? Dan plannen we vaak één à twee meeloopdagen in. Zo proef je de werksfeer en krijgt de opdrachtgever een goede indruk van jou.
  4. Is de match er nog steeds na de meeloopperiode? Dan wordt het contract besproken samen met alle voorwaarden en teken je uiteindelijk jouw nieuwe arbeidscontract.

De afronding; wij houden een vinger aan de pols

Natuurlijk zijn wij erg benieuwd hoe het jou vergaat bij jouw nieuwe werkgever. Daarom houden we graag een vinger aan de pols zodra je van start bent gegaan. Ook staat onze telefoon en laptop altijd aan voor het beantwoorden van eventuele vragen.

Klaar voor een nieuwe stap in jouw mondzorgcarrière?

Zet vandaag de allereerste stap in jouw mondzorgcarrière en reageer op één van de openstaande vacatures of maak een kandidatenprofiel aan.
Copyright © 2022 Dental Recruiters   |  Sitemap   |  Disclaimer
Dental Recruiters gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.